Azerty

NAS met schijven besteld, wist wat ik nodig had en e.e.a. was snel besteld.
Wel een vreemd iets waar ik tegenaan liep bij het bestel proces was het moment dat ik een casefan toevoegde aan mijn bestelling. Waar deze bestelling met enkel de NAS en de hdd's in aanmerking kwam voor gratis verzenden bleek dat ik door het toevoegen van een 8 euro casefan ineens 12 euro verzendkosten moest betalen! Ik snap dat het voor bepaalde productgroepen niet uit kan om dat gratis te verzenden, maar hier lijkt een simpele check te ontbreken of er al is voldaan aan het criterium van gratis verzenden.

Gelukkig is dit netjes opgelost door de helpdesk, maar wellicht kan Azerty hier wat mee doen (als de chat niet meer open was ik waarschijnlijk naar de concurrent gegaan).

Al met al prima en zal hier zeker weer bestellen :)

Snel geleverd en prima verpakt.

Goed en snel geholpen door een medewerker via de chat na mijn opmerking van de verzendkosten. Al kreeg ik eerst te horen dat dit zou kloppen ivm de productgroepen, maar al snel werden de verzendkosten netjes gecrediteerd en kon ik de betaling doorzetten.

Scorekaart voor Azerty