Hofma.nl

Op 5 januari 2016 een Samsung ue55js9000 besteld voor een mooie prijs, Met de tablet actie erbij was dit echt een super deal!

2 dagen later kreeg ik een mail dat deze bezorgd ging worden en ik een email zou krijg van het vervoersbedrijf, Deze mail bleef echt op zich wachten! De volgende dag gebeld naar de beste man van hofma, Deze kon mij vertellen dat het vervoersbedrijf dat tv over het hoofd had gezien. De volgende dag is de tv met spoed geleverd.

De tv uitgepakt en genieten maar wat een beeld! Na 1,5 dag genieten was het geluid ineens weg! Kabel los getrokken en er weer ingeplugt, Kreeg weer geluid maar niet het geluid wat je wilt hebben! Een harde brom en stoor geluid.

Van dit voorval een filmpje gemaakt en via de mail verzonden naar hofma, Waarop ik de volgende dag netjes een email kreeg dat het vervoersbedrijf de volgende dag een nieuwe zouden brengen! En idd stonden de beste mannen ook de volgende dag voor de deur met een nieuwe tv.

Mensen laat je niet gek maken door een paar negatieve recensies.! De service is gewoon goed en er word snel op je vraag beantwoorden.

Dat ze soms een tv net niet op voorraad hebben als iemand hem besteld Ja kan gebeuren hé, het is ook niet alleen een webshop maar een echte winkel.

Snel en duidelijk. Simpeler kan ik het niet verwoorden.

Snel en eenvoudig! Geen rare praat maar gewoon een normale man die weet waar die het over heeft.

Scorekaart voor Hofma.nl