MediaMarkt

Grootste oplichter die er zig tussen de elektronica bedrijven bevind met hun "btw korting" terwijl ze in decemberd expres de meeste prijzen omhoog gooin. en dat ze geen geld terug geven op hygiëne producten. Erg slechte levering en waardelooze service, snap eigenlijk niet helemaal waarom ik daar nog zoveel gekocht/besteld heb. Wss gedeeltelijk uit gemak, omdat het in de buurt zit.

Heb hier 3 keer iets geprobeerd te bestellen. Alle 3 gaf die aan dat het 24 uur levertijd was, midden in de week besteldergens in de midag zoon beetje, al die producten op een andere dag (dus niet in een keer) , maar de lever tijd van al die pruducten was tog echt geen 24 uur. De eerste was 3 weken. De tweede die was tog niet leverbaar en de 3e moest ik 6 weken op wachten. Nou bij een paketje kan ik denken dat ik gewoon peg heb, maar dit is gewoon waardeloos.

Een keer hebben ze mij redelijk kunnen helpen. Van de 7 keer dat ik gebeld heb... Meeste weten de helf van de vragen die je hebt niet te beandwoorden en vooral de mensen in de winkel weten nog niet een kwart over de producten die ze verkopen en vertellen je gewoon onzin, op tweakers kan je gelukig heel goed de specificaties van een product bekijken.

Scorekaart voor MediaMarkt