Azerty

Site en bestelling en aflevering is prima. Overigens een SD kaartje van 24€ welke ook in de brievenbus kan worden bezorgt wordt per pakketpost verzonden en is zelfs een handtekening voor nodig, iets wat ik niet had verwacht. Sterker nog als er niet toevallig iemand anders thuis was geweest had ik het dus gemist en kon daar weer achteraan. Ook krijg ik voor de bestelling van één simpel SD kaartje wel geteld vier mails. Dit is niet mijn eerste bestelling dus aanmeldingen- en bevestigingsmails niet meegerekend. 1. Order bevestiging met orderopgaaf, prijzen en verzendinformatie. 2. Factuur verwijzing naar site en bericht dat het verzonden is. 3. Track&trace code. 4. RMA informatie en een vraag om een recensie achter te laten op Tweakers of Trustpilot.

De tweede mail is compleet overbodig en zegt exact hetzelfde als de derde, ook komen deze mails op exact hetzelfde moment binnen(waarom dan niet één mail?). Ook zijn alle mails in plaintext. Anno 2016 moet elke degelijke webshop toch wel een template kunnen maken dat het duidelijk leesbaar is op zowel een computerscherm als een telefoon...

Door de naar mijn mening verouderde mails en de eigenlijk ongewenste pakketpost kom ik niet verder dan een voldoende. Desalniettemin zal ik Azerty toch zeker aanraden en ook weer opnieuw bestellen.

Scorekaart voor Azerty