Belsimpel

De LG V10 was makkelijk te bestellen, contract alles zo geregeld en hier geen enkel probleem tot aan de levering.

Gsmweb adverteerde met een LG V10 64gb toestel (van de website heb ik screenshots gemaakt). Gisteren kwam ik erachter dat ze mij een 32gb toestel hebben toegezonden en heb gisteravond contact met hun op genomen via email. Op de website hadden ze dit vanmorgen snel veranderd naar 32gb, maar een reactie op mijn email heb ik nooit gekregen terwijl ze beloven tussen de 4 en 6 uur te antwoorden. Ik heb de helpdesk zelf moeten bellen en mag het toestel nu retour sturen.....

Naar mijn mening is het een grote blunder om met een LG V10 64 gb toestel te adverteren terwijl je een 32gb toestel toestuurd krijgt van Belsimpel. Via de helpdesk kreeg ik een zeer oppervlakkig antwoord dat ik het toestel kon terugsturen. Liever had ik hem geruild voor een 64gb versie, dat had pas service geweest ondanks dat de helpdesk me verteld heeft dat ze dit toestel momenteel niet hebben. Voor een groot bedrijf als dit moet het geen probleem zijn om een telefoon te leveren.

Scorekaart voor Belsimpel

Qshops