Bij megekko een Phanteks Evolv ATX case aangeschaft. Website erg duidelijk, producten zoeken ging makkelijk en het bestellen ging erg makkelijk. Helaas liep het niet zoals gepland want de bestelling kwam een dag later dan de website aangaf en de klanten service had er geen raad mee.
VerzendingDe Phanteks Evolv ATX Kwam in een goed verpakte doos ook de accessoires zaten goed verborgen en verpakt. Enorm blij met het product. Helaas niet bezorgd op het geplande datum.
KlantenserviceVolgens de website zou het pakket binnen 2 dagen na bestelling bezorgd worden, dit was echter niet het geval. Contact gezocht met megekko helaas hebben ze geen telefoon nummer waar je naartoe kunt bellen. Ik heb een mail gestuurd met de vraag wanneer de pakket bezorgd zou worden. Antwoord op mijn mail kreeg ik binnen enkele uren. De informatie die ik gekregen heb klopte alleen niet want volgens een medewerker van de klantenservice zou het pakket pas 7 dagen na bestelling bezorgd worden, dit vond ik erg slordig aangezien hij binnen 2 dagen bezorgd zou moeten zijn volgens hun website! Een dag later werd er aan mijn deur gebeld met mijn verbazende reactie dat het pakket ineens voor me neus stond! Dus klanten beter informeren of de website meer realtime houden zijn fijn zijn..