Max ICT B.V.

Ik bestelde twee iPads. Anders dan bij vrijwel alle andere bedrijven moet zelfs voor afhalen worden betaald. Dat wordt grotendeels gecompenseerd als men een bericht plaatst op Facebook. Toen ik dat wilde doen, verscheen een melding dat er iets was fout gegaan (wat het "iets" was, stond er niet bij). Omdat voor betaling via iDeal moet worden betaald, wat ook ongebruikelijk is, koos ik voor vooruitbetaling per bank. Omdat ik de "Facebook-korting" wilde ontvangen, stuurde ik een e-mail met een vraag over de foutmelding. Ondanks een herinnering per e-mail kreeg ik geen antwoord. Toen ik belde, zei men mij dat de korting misschien toch zou worden verstrekt, maar dat het artikel niet meer leverbaar is en inmiddels uit de webshop was gehaald. Mijn stelling dat er een overeenkomst was, werd - rechtens onjuist - betwist omdat ik nog niet had betaald. Wat men zou hebben gedaan als ik wel had betaald, vraag ik mij af! ICT Max: nooit meer!

De medewerker gaf een juridisch onjuist antwoord door de koopovereenkomst als ontbonden te achten nu het artikel niet meer leverbaar is.

Scorekaart voor Max ICT B.V.

Qshops