Kamera Express

Enorm slechte administratie betreffende zakelijke aankopen. Niet conforme en niet wettelijke BTW facturen waar je zelf nadien via vatrefund niets mee bent en voor intracommunautaire aankopen worden absurd hoge administratiekosten aangerekend. Totaal ongehoord! En staat helemaal verborgen vermeld in voorwaarden, ook niet wettelijk overigens. Schandalig! En ik vraag me vooral af waarom je klanten zo pesten.

En op klachtenmails reageren ze dan gewoon niet meer. Dan maar een UITERST NEGATIEVE recensie hier en overal waar mogelijk. Mijden als de pest graag.

Schande.

Schande.