Megekko

Bestelling was makkelijk geplaatst. echter had ik verkeerd gekeken omtrent de levertijd en zou ik de spullen na het weekend krijgen terwijl ik het tijdens het weekend al nodig had. De klantenservice was echter goed wakker en stelde mij op de hoogte van de onmogelijkheid te spullen gezamenlijk te leveren op de door mij gekozen dag. uiteindelijk via de e-mail tot 22:00 nog contact met ze gehad en een ander moederbord uitgekozen wat een paar euro duurder was, wat toen gebeurde verbaast mij nu nog steeds! Megekko stuurde het pakket ALVAST af zonder dat ik het meerprijs verschil had over gemaakt! op goed vertrouwen deden zij dat! vanzelfsprekend heb ik de betaling verricht zodra deze klaar stond (de volgende dag) het ging maar om nog geen 8 euro maar toch! ik vind het super service!!!!

ondanks mijn scheel kijken toch op tijd mijn spullen!!!

tot 22:00 nog mogelijkheid tot mail contact. denken goed met je mee en ZEER snelle e-mail reacties! simpelweg de beste online shopping ervaring die ik ooit heb gehad.

Scorekaart voor Megekko