Informatique

Wij wilden graag een nieuwe printer aanschaffen en ben daarom naar Informatique gegaan. Vooraf hadden wij al wat op internet rondgekeken en hadden dus al een paar opties op het oog. Eenmaal bij de Informatique aangekomen, zijn wij uitstekend geholpen door één van de medewerkers. De medewerker heeft volledig rekening gehouden met onze voorkeuren en de vele vragen die wij hebben gesteld, zijn allemaal beantwoord. Uiteindelijk hebben wij een mooie printer gekocht die gemakkelijk in gebruik is en kwalitatief goed is. Onze beoordeling over Informatique is dus uitstekend, omdat wij heel klantvriendelijk geholopen zijn en binnen 15 minuten weer buiten stonden met een mooie printer waar wij erg blij mee zijn. Ik zou deze winkel dus zeker aanraden.

Wij zijn zeer vriendelijk geholpen en de vragen die wij hadden, zijn allemaal beantwoord. De medewerker heeft goed geluisterd naar wat wij zouden willen en heeft daar vervolgens een product voor gevonden.

Scorekaart voor Informatique