Op 17/12 Huawei Nexus 6P met cover en autolader besteld en betaald. Kon 'm 5 dagen later ophalen. Niet echt 24 uurs levering maar verder prima.
VerzendingLevertijden zijn een soort van benadering zo lijkt het, mij verder snel genoeg.
KlantenserviceZoals de algemene ervaring (zo lijkt het): als er iets mis is ga je de klantenservice in en dan wordt het het gebruikelijke drama van lage marge shops. De meegeleverde sauto-lader bleek van het foute type te zijn (geen USB-C). Dan kun je tegen betaling van 3,72 (0,5% van de originele factuur) omuilen voor een autolader zonder kabel. Eerst het fout bestelde via koerier terugsturen (via de winkel kon niet), dan proces van nieuwe lader krijgen doorlopen (en betalen). Na 4 weken (!) en terwijl de telefoon 37,- euro goedkoper is ondertussen kun je dan de autolader (zonder kabel) ophalen. In die tijd 2 keer gemeld dat ze nog steeds de foutieve aanbieding op de web-site hadden staan, twee keer: we geven het door aan de betreffende afdeling. Deze werk-student is schijnbaar met vakantie want er veranderd niets.
Naschrift 2/2/2016: Contact gehad met Belsimpel, na excuses en uitleg is eea tot tevredenheid verder opgelost. Voor mij het belangrijkste: men kijkt en reageert dus op klachten in een poging alsnog tot een goede oplossing te komen.