Ik heb hier de Panasonic TX-55CX750E besteld.
Makkelijk bestelproces, overzichtelijke site en vriendelijk en behulpzaam aan de telefoon. Informatie voorziening over levertijden kan wel worden verbeterd.
Geleverd door Electronic Logistics; zoals aangegeven in mail van Hofma ontving ik op de dag van levering 's ochtends een mail met leveringsinformatie met een tijdindicatie hoe laat de TV zou worden geleverd.
KlantenserviceAanmaken account en bestellen is prima echter er werd bij mij niet gereageerd op mails.
Op de website stond dat de TV binnen 1 dag leverbaar zou zijn. Ik moest echter zelf contact opnemen nadat bleek dat de TV niet zo snel leverbaar was. Het duurde nog ruim een week voordat de TV werd geleverd. Voor mij geen probleem maar mijn advies is om de klant pro-actief te benaderen als de bestelling niet cf verwachting op de website leverbaar is. Pas dat vervolgens ook aan op de website.
Als ik vervolgens belde kreeg ik heel snel de juiste informatie. Mijn advies zou zijn om ook per mail te kunnen communiceren over de status van de bestelling.