Mobiel.nl

756 producten en 1.401 uitvoeringen

Net als de voorgaande jaren heb ik bij studentmobiel mijn abonnement verlengd. Ik doe dat altijd bij deze webshop omdat zij betere prijzen hebben dan wanneer er direct bij de provider besteld wordt. Ook dit jaar was het weer raak. Toen het tijd was om te verlengen, heb ik bij studentmobiel een Samsung Galaxy S6 besteld, die een paar dagen later geleverd werd.

Net als ieder jaar ging verliep het proces vlekkeloos. Dit keer was het zelfs mogelijk om het verlengingscontract via SMS te ondertekenen, erg handing.

Wanneer het over 2 jaar weer tijd is om te verlengen zal ik weer bij studentmobiel mijn bestelling doen, niets te klagen!

De verzending verliep vrij vlekkeloos. Ik heb de normale verzendmethode via PostNL gekozen. Op maandag heb ik mijn nieuwe telefoon besteld, en twee dagen later had ik hem in huis. De dag voor de levering kreeg ik netjes een trackingnummer, zodat ik het pakketje kon volgen. Top!

De klantenservice moet bij deze bestelling extra genoemd worden, aangezien zij zich dit maal overtroffen hebben. Op het moment van bestellen (11 januari) was de telefoon die ik op het oog had (een Samsung Galaxy S6) niet voorradig. Toch koos ik ervoor de telefoon te bestellen, voor een bedrag van €220. Op zich een zeer nette prijs, aangezien het toestel via T-Mobile direct meer dan €300 kost.

Toen ik later op de dag (ongeveer 4 uur later), nog eens op de website van studentmobiel keek of het toestel nu wel voorradig was, bleek de prijs van het toestel met €76 te zijn gezakt. Gelijk heb ik een mailtje gestuurd naar de klantenservice van studentmobiel om verhaal te halen.

Een dag nadat mijn bestelling binnen was gekomen (donderdag 14 januari) kreeg ik een antwoord. In het mailtje stond dat er inderdaad een prijsverandering door was gevoerd, en dat ik het verschil in prijs terug gestort zou krijgen op mijn rekening, geweldig!

Een dag later (vandaag, vrijdag 15 januari) staat de €76 netjes terug op mijn rekening. Top service, iets wat je vandaag de dag niet vaak meer ziet!

Scorekaart voor Mobiel.nl