MediaMarkt

Winkel : prima
Online bestellen : Slecht.
1) Ik stond op de productpagina voor de Xbox One met (tijdelijk) gratis 2e joystick. "die wil ik" denl ik. Ik gooi dat artikel dus in het mandje. Als ik dan de kleine lettertjes niet goed had gelezen dan had ik de 2e joystick NIET ontvangen. Ik moet dan apart die joystick opzoeken, deze ook in het mandje stoppen en dan pas vlak voor het afrekenen zie ik dat daarop 100% korting zal worden toegepast.
2) Ik krijg een dag later een afhaalbericht 'uw bestelling ligt klaar'. Het bijgevoegde document betreft alleen de joystick. Het bedrag is niet 0 euro, maar dik 50 euro. Het referentienummer verwijst wel naar de hele order, en niet naar het ene product. Je twijfelt dan of je bestelling wel goed is gegaan. Het lijkt me zeer eenvoudig om het afhaalbericht aan te passen met een opsomming van de gehele order en daarna een opsomming van de producten welke afgehaald kunnen worden. Het is niet heel erg duidelijk en ik ben voor de zekerheid toch maar even naar de MM gegaan om te horen of het goed zat. Het is goedgekomen, een dag later ontving ik wederom een afhaalbericht, nu voor de xbox zelf.

(Meerdere keren ervaren) : Je komt binnen. Er staan drie medewerkers. Mooi ! Je trekt een nummer. De eerste medewerker helpt een klant en verdwijnt daarna naar achteren. De tweede medewerker precies het zelfde. Dus daarna blijft er nog 1 medewerker over voor iets van 8 klanten. Ik stond beide keren 20-30 minuten te wachten. Maar goed, dat kan dan helaas een keer. Maar de hoeveelheid handelingen die ze moeten verrichten als je met je bestelbon en bestelnummer aankomt is voor mij onbegrijpelijk. Dat duurde iets van 6 minuten. Ik had niet het gevoel dat er iets aan de hand was maar dat dit normaal was. Ik had ook toch de tijd om het bij andere klanten te bekijken : de medewerkers (die overigens heel vriendelijk zijn) zijn meer met het pc-systeem bezig dan met de mensen. Je zou toch verwachten dat ze het bestelnummer invoeren of scannen, het systeem zegt "is betaald, is nog niet opgehaald", ze controleren mijn papier + legitimatie en halen het product op. Tijd voor enige optimalisatie, Mediamarkt.

Scorekaart voor MediaMarkt