In de webshop een 17,3 inch laptoptas besteld. Betaling ging mis vanwege de vele doorverwijzingen en mijn browser aan hijacking dacht. Per telefoon de betaling alsnog kunnen regelen.
Helaas zit er in de webshop een fout, ik werd niet met een laptoptas voor een 17,3 inch verblijd, maar met eentje voor een laptop van 15,4 inch. Dat gaat niet passen, zie verder klantenservice.
Zoals beloofd; de volgende dag in huis.
KlantenserviceEn hier gaat het fout. CoolBlue beweert "Retouren-we-doen-niet-moeilijk". Het is helaas maar een slogan en niet meer.
Allereerst telefonisch hierover contact gehad en men zou per email alles toezenden. Daar wacht ik nu nog op.
Uiteindelijk dan maar via de website de retour aanvraag aangemaakt. Daarin stond vermeld dat men het ook bij de winkel kon inleveren. Nu woon ik enigzins in de buurt van Amsterdam en dacht; in plaats van bij het postkantoor om de hoek, kan ik het ook daar inleveren. Niet doen!!! De parkeerkosten daar zijn zo hoog, dat je het pakket zelfs goedkoper BETAALD naar CoolBlue terug kan sturen. Tevens blijkt daar ook, dat ik wel de goede code besteld heb, maar dat daar het verkeerde product aan vast zit.
Ik bestel al jaren bij CoolBlue en ben bereid om iets meer te betalen voor een beetje service, maar dit gaat me te ver. Voortaan zoek ik wel de goedkoopste uit.
Toch nog één extra ster voor de vriendelijke dame achter de service balie.