Na ampele overwegingen viel de keuze op een barebone notebook om een vaste game pc te vervangen. Clevo via LaptopPlus met veel positieve recensies werd het. Op 11 december besteld en zou voor kerst binnen zijn - helaas bleek het geleverde 3k scherm niet in orde en werd een nieuwe besteld, waardoor levering 11 januari pas plaats vond. Ondanks de lange levertijd toch een hoge beoordeling - de laptop is in mijn bezit en bevalt goed. Liever bij een custom build laptop wat langer wachten en helemaal goed, dan haastwerk en problemen. Laptop was pro actief voorzien van niet geactiveerde Windows 10, dat scheelde tijd!
VerzendingLaptop verpakt in een doos met flink wat schuim erin, deze doos zit vervolgens weer in een andere doos. Zolang Post NL er niet mee gooit volstaat dit prima en alles zat er verder netjes bij.
KlantenserviceGerben, Tim, noem ze maar op - ik zou ze haast uitnodigen op m'n verjaardag ;-) Door de langere levertijd zowel via e-mail als via Tweakers.net contact gehad en het contact verliep soepel en pragmatisch. Verder worden vragen snel en enthousiast opgevolgd - dus ik zou zeggen, ga voor de volgende 10 jaar!
Nog 10? Zolang jullie enthousiast blijven, onze inspanning waarderen en blijven kopen, gaat dat wel goedkomen!