Megekko

Website is overzichtelijk, scherpe prijzen.
Heb een compleet systeem besteld, op website was alles op voorraad dwz volgende dag in huis mits voor 22:30 besteld. Puntje bij paaltje geheugen niet op voorraad werd dus nog een dag later.
Na alles in huis te hebben begonnen met bouwen, systeem bootte niet gebeurde 0,0.
Bleek moederbord defect(pinnen krom bij ontvangst retourteam megekko, terwijl ik fotoos had gemaakt op moment van verzending met onbeschadigde pinnen!) en het geheugen ook, kan dus zelf opdraaien voor de verzendkosten.

Levertijd niet conform ivm voorraadverschil.
Verpakking was ook niet echt je van het, producten op de bodem van de doos te dreunen, en daarboven alles prachtig opvullen met luchtzakjes.

Aftersales is gewoon slecht, soms lange wachttijd met email. (enigste contactmiddel)

Heb veel gezeik gehad met mijn bestelling(heel lang verhaal) heb totaal 4 x 6,95 verzendkosten moeten betalen om alles werkend in huis te krijgen.
Wel heb ik op email een bevestiging gekregen dat ik 5,75 terugkrijg??

Heb geen zin meer om de rest terug te verhalen, ben er helemaal klaar mee.

Voor mij iig de allerlaatste keer geweest, volgende keer weer lekker bij Azerty oid.

De prijzen zijn scherp (exclusief verzendkosten) maar daar blijft het bij jammergenoeg.

Ps Hulde voor Ruud ivm kostenloze assemblage processor icm biosupgrade !

Scorekaart voor Megekko