Duidelijke en vrij overzichtelijke webshop, al vaker bij besteld wat altijd goed gaat.
Ditmaal weer een compleet systeem besteld incl wat losse accesoires, Aangezien ik op 31-12-2015 plots een bestelling moest plaatsen en er ook gemeld werd: voor 17:00 besteld 2 januari in huis (uiteraard indien op voorraad) was dat mede reden om daar weer wat te bestellen. Hierin laat de shop echter een steekje vallen: Ondanks dat producten "op voorraad (dag)" zijn, zijn ze dit in werkelijkheid dus niet, de artikelen waren uiteindelijk op 5-1 binnengekomen. Geen enorme ramp, maar vermeldt dit duidelijker bij de site (Bijvoorbeeld levertijd 1-2 of 2-3 dagen met een groen kleurtje)
Al met al een prima en goedkope zaak, maar er kunnen eventueel best puntjes vebeterd worden
De zending werd op 6-1 bezorgd op het alternatieve bezorgadres (Zie paragraaf Klantenservice voor meer details hierover).
Helaas geen verzendbevestiging gekregen, dus kwam er uiteindelijk achter dat het bezorgd was door een mailje van iemand die daar aanwezig was.
Ik wilde, omdat de levering toch niet op 2-1 geleverd zou (kunnen) worden, het aflever adres veranderen.
Ik kon helaas geen telefoonnummer op de site vinden, alleen contact via de mail was mogelijk, wel een beetje jammer.
Via mail contact opgenomen om het adres te veranderen en dit was "onder hoge uitzondering" mogelijk. Persoonlijk vind ik dat wel een beetje raar, ja je werkt natuurlijk het liefst met geautomatiseerde orders, maar een wijziging in afleveradres zou toch gewoon mogelijk moeten zijn zolang er nog gewacht wordt op producten. Persoonlijk vind ik dat daar nog wel wat verbeterd kan worden.
Desalniettemin kreeg ik dus wel vrij vlot een vriendelijk mailtje terug en is uiteindelijk het adres aangepast. Het was wel duidelijk dat hierdoor de order raar ging doen: op 11-1 kreeg ik nog steeds status mailtjes dat alle onderdelen van mijn order beschikbaar waren, de order stond ook nog op status "Bestelling ontvangen" in het orderoverzicht op de site.