Een nette en overzichtelijke site, niet te veel poespas, gewoon de informatie die je zoekt duidelijk in beeld.
VerzendingVerzending gaat via PostNL. Bestellingen worden netjes verpakt, met voldoende verpakkingsmateriaal.
Helaas is er bij PostNL iets gruwelijk misgegaan met de doos waar mijn nieuwe behuizing in zat. Toen ik getekend had en de doos eenmaal binnen had zag ik pas dat er een aantal deuken in zaten, en op meerdere plekken het karton gescheurd was.
Na de behuizing uit de doos gehaald te hebben zag ik dat het piepschuim meerdere scheuren had, en op een paar plekken zelfs helemaal afgebroken was.
Aan de hand van de hoeveelheid scheuren en breuken in het piepschuim heb ik het idee dat iemand met de doos heeft lopen gooien.
En het lijkt alsof er daarna een andere doos met de punt tegen aan geknald is.
Helaas bleek nadat ik het piepschuim los had gehaald dat de behuizing zelf ook een flinke knal heeft gehad. Er zat een deuk in en de verf was er van af. Ook kwamen er wat stukjes van een afgebroken popnagel mee uit het plastic.
5 sterren voor de verzending van de processorkoeler die ik had besteld, die netjes verpakt was met genoeg vulmateriaal.
1 ster voor PostNL die vreemde dingen heeft uitgespookt met de doos van mijn behuizing, ik heb ondertussen ook een klacht bij PostNL ingediend, en ze gaan hier melding van maken.
Nadat ik de schade zoals hier boven beschreven had gezien moest ik helaas weg naar een afspraak.
Toen ik thuis kwam heb ik foto's gemaakt en een mail gestuurd naar Megekko, dit was rond 18:00.
Ik had verwacht dat ik de volgende dag pas een antwoord zou krijgen, maar tot mijn verbazing kreeg ik een uurtje later al een antwoord met uitleg en een link naar hun systeem om een retourverzoek aan te vragen.
Ik heb direct een retourverzoek aangemaakt.
Daarna heb ik meteen gereageerd op hun mail, met de vraag of ik zelf een verzendlabel moest regelen bij PostNL of dat dat vanuit hun geleverd word.
Kort na mijn mail kreeg ik een mailtje dat de retouraanvraag goedgekeurd was, en een paar minuten daarna kreeg ik een antwoord op mijn vraag over het verzendlabel.
Het verzendlabel moet je helaas zelf regelen, maar je kunt het geld daarvan terug krijgen als je het verzendbewijs naar ze mailt.
Ik kreeg daarbij ook een aanbod om 20% korting te krijgen op de behuizing, en de behuizing dan niet retour te sturen. Dit zodat ik toch verder kon met mijn pc.
Helaas zat de beschadiging redelijk in het zicht en ik heb dus besloten om de behuizing toch retour te sturen.
Aangezien ik had gezien dat ze nog maar 1 zo'n behuizing op voorraad hadden, en hun leverancier er helemaal geen meer had heb ik gevraagd of ze die behuizing alvast naar mij konden opsturen zodat ik de volgende dag alvast verder kon met mijn pc, en ik de beschadigde behuizing dan die dag retour kon sturen.
Dit was helaas niet mogelijk, tenzij ik de behuizing zelf zou bestellen, dan konden ze het aankoopbedrag van de beschadigde behuizing terugstorten nadat ze die hadden ontvangen.
Aangezien ik toch wel graag verder wilde met mijn pc heb ik die behuizing besteld. Gelukkig wilden ze voor mij een uitzondering maken zodat ik geen verzendkosten hoefde te betalen, aangezien ik bij mijn originele bestelling wegens een actie op een ander product ook geen verzendkosten hoefde te betalen.
De behuizing is zojuist verzonden. Nu maar hopen dat deze de reis wel overleefd.
Na mijn eerste mail die na een uur werd beantwoord heeft er tussen elke mail maximaal 20 minuten gezeten. De laatste mail werd verzonden om 20:49, en over het hele proces heeft dezelfde persoon mij geholpen.
Al met al een fijne ervaring met de klantenservice van Megekko. Zij zijn ook maar afhankelijk van hoe PostNL omgaat met pakketten, maar ze proberen in ieder geval met je mee te denken, en werken naar een oplossing toe.