Ik koop vaak bij Coolblue, omdat ik er nog nooit problemen mee heb gehad, ze snel leveren en helder communiceren. Bij de aanschaf van, in dit geval, een televisie was dit op 23 december wederom het geval.
VerzendingPakket netjes de volgende dag geleverd. In verband met de kerst ook nog eens gratis avondbezorging. Helemaal prima dus.
Tot ik de tv installeerde en zag dat er een strook van 1 cm van het scherm defect was.
Direct met de klantenservice gebeld, om dit defect te melden. Vriendelijk te woord gestaan en excuses gekregen. Vervolgens een retourformulier gekregen, om het pakket terug te sturen. Omdat het om een nieuw product ging zou ik snel een nieuw product krijgen, maar ivm met kerst kon het iets later zijn. Prima. Het product op 24 december bij het postkantoor afgegeven.
Het pakket is vervolgens op dinsdag 29 december volgens track en trace aangekomen, maar de volgende dag nog geen bericht gehad van Coolblue. De dag daarna gebeld voor de status, waarop ik het verzoek kreeg nog even te wachten.
In het nieuwe jaar nogmaals gebeld. Er werd mij verteld dat ze bezig waren met het onderzoek. De 3S code doorgegeven, waardoor zij ook konden zien dat het artikel afgeleverd was. Wederom de vraag even geduld te hebben.
Op 7 januari krijg ik het bericht dat ze nog even met het onderzoek bezig zijn, waardoor ik nog even wacht met bellen. Op 12 januari kreeg ik dezelfde mail waarop ik ben gaan bellen.
Uiteindelijk blijkt dat het pakket zoek is en Coolblue met PostNL aan het uitzoeken is waar het mis is gegaan. Omdat PostNL niet reageert moet ik blijven wachten op mijn TV. Aangegeven dat het niet mijn probleem is dat danwel PostNL danwel Coolblue mijn pakket kwijt is en dat ik een nieuwe televisie verwacht. De (overigens wel vriendelijke) klantenservice kon me hier niet bij helpen en ook niet doorverbinden met iemand die dat wel kan. Hij zou het wel doorgeven, maar kon niet zeggen op welke termijn ik reactie zou krijgen.
Ik ben inmiddels wel klaar met wachten, vandaar deze review. Een oproep aan Coolblue om mijn klacht naar behoren en zeer spoedig af te handelen en mijn bestelde televisie deze week nog te leveren. Anders is de belofte "service met een glimlach" een beetje een wassen neus.
UPDATE:
Op 13 januari bericht ontvangen dat een nieuwe televisie naar mij wordt verstuurd. Toch nog de afhandeling zoals ik die verwacht had, ook al is het wat mij betreft wel aan de late kant. Waardering van Slecht naar Voldoende aangepast.