Yorcom

Via de Pricewatch uitgekomen bij een 5-poorts PoE-switch van Netgear. Yorcom had een van de laagste prijzen, de switch op voorraad en gratis verzenden. En natuurlijk goede recenties.

Op zondag 3 januari heb ik de switch besteld, op maandag 4 januari kreeg ik in de loop van de dag een verzendmelding met track&trace nummer en een dag later (5 januari) werd hij afgelverd. Het product was zeer netjes verpakt met voldoende beschermingsmateriaal rondom de doos.

Ik had een 5 poorts PoE-switch besteld voor mijn PoE-camera, maar helaas had ik gemist dat deze PoE-switch een passief apparaat was. De fabrikant had die verkeerde indruk blijkbaar al vaker gewekt, dus er zat een zegel op de doos met de waarschuwing dat de PoE-switch met PoE gevoed moest worden.

Ik heb de doos daarom ongeopend retourgestuurd. Op de website van Yorcom stond dat het geld binnen 14 dagen teruggestort zou worden, dus ik vreesde al dat ik lang moest wachten, maar vandaag (11 januari) had ik het al op mijn rekening staan. Helemaal top Yorcom! Je zou de webshops de kost moeten geven die de volle 14 dagen wachten.

Scorekaart voor Yorcom