Azerty

Bestellen via de website gaat prima, soms had ik wat moeite om de producten terug te vinden (indeling / naamgeving categorieën is soms was onduidelijk), maar na enige tijd raak je er al snel aan gewend.

Ze hebben veel op voorraad en vooral ook een breed assortiment wat erg prettig is, in mijn geval waren er een aantal producten niet op voorraad, nu vond ik dit niet zo heel vreemd omdat het bijvoorbeeld om Corsair Dominator Platinum - Geheugen - 64 GB : 4 x 16 GB - DDR4 - 2800 MHz CL14 ging. Het zijn zeg maar niet de alledaagse producten.

Deze waren alsnog binnen drie dagen binnen bij Azerty, waarna de bestelling richting mij gestuurd kon worden.

De bestelling heb ik met Pakje Gemak laten bezorgen bij de lokale Gamma, erg fijn dat dit kan!! Gamma is lekker lang open dus ik kan er altijd terecht na werktijd.

Hier ging alleen èèn dingetje niet helemaal goed, ik had ipv drie pakketten, vier pakketten ontvangen. Het vierde pakket was niet voor mij bedoeld maar voor iemand in België. Meteen contact opgenomen en uitgelegd, ik kon het pakket retour sturen (de kosten zouden worden vergoed).

Het is ook mogelijk om met Azerty te chatten via de website. Ik heb hiervan gebruik gemaakt omdat de website twee dezelfde producten aanbood voor dezelfde prijs.

Dit contact was op kerst avond, dus heel erg netjes dat men beschikbaar was en dat ze ook de tijd en moeite nam om antwoord op mijn vraag te geven.

Een tweede instantie van contact was bij het extra geleverde pakket, ze hebben dit netjes opgelost.

Als laatste puntje, er zal zelfs een doos met Merci Chocolade in een van de pakketten, kon ik mijn partner weer mee verblijden nadat ik voor mijzelf een compleet systeem heb aangeschaft :)

Scorekaart voor Azerty