Azerty

Ben al menig jaartje bezig met mijn hobby, het compleet monteren, installeren, onderhouden en zo nodig repareren van meestal desktop PC’s voor familie, vrienden en kennissen. Het betreft hier de hele range van “normale” tot Power systemen.
Het spreekt voor zich dat hierbij het hele assortiment aan computeronderdelen van klein tot groot en van goedkoop tot duur de revue passeert. Het bepalen van de juiste set onderdelen die optimaal kan functioneren is van het grootste belang, deze actie is knap lastig in een snel wijzigend aanbod van onderdelen met vernieuwende specificaties.
Bovenstaand proces is complex en het is begrijpelijk dat er bij elke stap wel eens iets mis kan gaan.
Bij Azerty heb ik, nu al ruim 2 jaar, de juiste plek gevonden voor mijn onderdelen, adviezen en bij elke probleem een oplossing.
Ik kan iedereen adviseren deze, op alle fronten, zeer betrouwbare webshop uit te testen.

Scorekaart voor Azerty