Azerty

Duidelijke website, specificaties van producten zijn doorgaans ook duidelijk. In een enkel geval zijn de specs niet geheel compleet, maar er staat altijd een typenummer of iets dergelijks bij vermeld, dus via Google kun je dan precies nagaan hoe of wat. Heb ook altijd geleverd gekregen conform het vermelde typenummer, sku, ean, etcetera.

Snel, goed verpakt, buitenkant pakje was wat gehavend geraakt onderweg, maar de inhoud was onbeschadigd.

Een product dat ik al langer zocht en overal € 50+ kostte stond opeens op de site voor nog geen € 10. Duidelijk een foutje, maar besteld met het idee 'je weet maar nooit'. Kreeg de volgende dag een keurig mailtje met excuses dat het inderdaad om een fout ging en het aanbod om het product alsnog te ontvangen tegen inkoopprijs met gratis verzending. Wat mij betreft een prima deal. Gezien de overduidelijke prijsfout hadden ze de order redelijkerwijs ook kunnen annuleren, in plaats daarvan hebben ze de moeite genomen om mij een heel scherp aanbod te doen. Uitstekende service!

Scorekaart voor Azerty