BCC

Low prices, high service indeed.
Ruim 2 jaar geleden een nexus 7 besteld voor de laagste prijs en ook nog gratis verzonden.

TIP: probeer niet dat tientje te besparen door de allergoedkoopste te zoeken boven aan de pricewatch, de service zoals ik hieronder beschrijf is véél meer waard! Tevens fijn om naar een fysieke winkel te kunnen gaan, voorkomt misverstanden.

Gewoon snel en goed, met traceercode.

Nexus 7 tablet kon niet meer opladen, nog één maand binnen garantie ter reparatie aangeboden en 3 weken later kon ik hem ophalen. Bleek de reparateur de randen beschadigd te hebben. BCC heeft direct de tablet terug gestuurd en twee weken later kreeg ik bericht dat hij niet gemaakt zou worden, ik zou een aanbod krijgen: VOLLEDIGE VERGOEDING van het aankoopbedrag (van 2jaar geleden) in waardebonnen.

Van die vergoeding een andere tablet gekocht:Toshiba click mini. Leuke upgrade, wilde sowieso een Windows tablet. Gebruik gemaakt van de laagste prijs garantie: tablet was €50 goedkoper bij scheer&foppen (aanbieding), BCC kwam hun belofte na, van €250 naar €200.

Tablet thuis uitgepakt en geïnstalleerd, bleek helaas meerdere (4á5) dode pixels te hebben. Weekje later bij BCC langs in de winkel: geen enkel probleem, gewoon een nieuwe mee gekregen. Deze is helemaal goed, kortom TOP service!

Scorekaart voor BCC