Bij 7 webwinkels producten besteld die op voorraad waren en de volgende dag leverden, alle 6 leverden de volgende dag behalve Megekko. Verder moet je opletten dat je de retourkosten zelf betaalt, en Megekko je wettelijk bepaalde herroepingsrecht 'goed' moet keuren d.m.v. een formulier.
VerzendingBij 7 webwinkels producten besteld die op voorraad waren en de volgende dag leverden, alle 6 leverden de volgende dag behalve Megekko. Oh, voordeel is wel dat je GRATIS VERZENDING hebt... boven de 750 EURO........
KlantenserviceBij een mail met de vraag waar mijn bestelde producten bleven kreeg ik antwoord dat ik zelf heb opgegeven dat ik ze een dag later afgeleverd wilde hebben. Dit heb ik niet gedaan. Beetje raar, verder ook geen reactie meer op gekregen. Het is wel balen als je bijna alle componenten van je nieuwe systeem binnen hebt (6 van de 7 webshops leverden op tijd!), behalve datgene van Megekko.
Ook balen als je een product wil terugsturen bij deze webshop. Want je moet eerst een heel formulier invullen, en vervolgens moet een medewerker het 'goedkeuren'. Dan denk je, oh misschien kan het product dan gratis terug dat ze het goedkeuren. Maar dat betaal je dus mooi zelf. Zulk soort formuliertjes zijn naar mijn mening om het retourneren te bemoeilijken, en horen niet bij een goede webshop.