Coolblue.nl

De sites zijn overzichtelijk en de prijzen zijn goed. Meestal snel antwoord op vragen e.d.

Ongeveer twee maanden geleden een monitor besteld. USB kabel was er niet bij geleverd. Coolblue kon niet leveren, er werd aangeboden om mij bij een door Coolblue gerefereerde derde te laten bestellen, echter zou ik dan geen originele kabel hebben. Zelf wilde ik de kabel van de leverancier. Coolblue gaf aan dit te vergoeden. Nu heb ik twee maanden later de kabel, maar Coolblue heeft twee weken nadat ik de factuur heb gestuurd niets meer van zich laten horen. De factuur van de kabel is dus ook nog niet vergoed.

Ongekend kastje-muur verhaal. Alles drie keer uit moeten leggen. Echt waardeloos.

Hi Egei,

Hopelijk bevalt de monitor die u heeft besteld goed. Wat betreft het vergoeden van de factuur: daar willen we graag nog een blik op werpen zodat dit alsnog netjes opgelost wordt. Zou u derhalve het ordernummer aan ons door kunnen spelen? Gaan we er mee aan de slag en laten we u nog even weten of het op korte termijn alsnog opgelost gaat worden. Alvast bedankt.

Groeten,
Coolblue