Heb wel eens eerder wat bij Azerty besteld en dat ging goed, deze keer ging het goed mis. Daarom deze bestelling beoordeeld met waardeloos, eerstens omdat verzending abnormaal lang duurde, tweedens omdat een verkoper bij telefonische navraag van mij express vaag bleef en geen direct antwoord wilde geven, derdens omdat ik het bestelde artikel te laat kreeg en daardoor een belofte aan een klant (samenbouwen van een PC binnen bepaalde termijn) niet na kon komen.
VerzendingBestelling woensdag geplaatst, dinsdag de week erop geleverd gekregen hoewel bij bestellen op de webshop duidelijk aangegeven stond dat het artikel op voorraad was en derhalve direct geleverd kon worden.
KlantenserviceZeer slechte service: artikel deed er bijna een week over alvorens het bij mij afgeleverd werd, dit hoewel het artikel direct uit voorraad leverbaar zou zijn. Daarbij een verkoper die bij telefonische navraag van mij (1 dag na de bestelling wilde ik weten of artikel daadwerkelijk verzonden was) een vaag en ontwijkend verhaal ophing en niet rechtstreeks wilde zeggen of artikel verzonden was of niet, en mij probeerde in de maling te nemen, hier begon ik al te vermoeden dat artikel niet verzonden was. Nadat ik al 5 dagen op artikel wachtte heb ik via mail een klacht ingediend, hierop kreeg ik het droge antwoord dat zodra ik artikel zou ontvangen ik dit zou kunnen terugsturen. Met zo een antwoord schoot ik dus niets op. Mijn advies aan Azerty: 1. als een artikel op voorraad is, stuur het dan meteen naar de klant. 2. als een artikel niet op voorraad is, meldt dit duidelijk op de webshop. 3. laat de verkopers geen kletspraat en halve waarheden vertellen maar wees eerlijk richting klant. 4. behandel klachten op een serieuze manier.
-----
- Update vrijdag 8-1-2016: naar aanleiding van de reactie van Azerty op dit review heb ik zoals gevraagd contact opgenomen met Azerty via mail.
-Update maandag 11-1-2016: tevredenstellend antwoord van Francisca/Azerty op mijn mail gekregen, daarom mijn Azerty beoordeling aangepast.
Hierbij willen we u bedanken voor uw feedback middels deze review. Waar mogelijk zullen wij uw ervaring meenemen om onze klanten in de toekomst beter van dienst te zijn.
Aangezien wij momenteel te weinig informatie hebben om uw bestelling terug te vinden zouden wij graag per email vernemen wat uw bestelnummer is of eventueel accountgegevens. Dit kunt u mailen naar francisca@azerty.nl.