11 maanden na aankoop van mijn Panasonic SLR camera is de oplader overleden. Telefonisch contact met Apollo leerde mij dat normaliter er slechts 6 maanden garantie op een lader zit, ondanks dat je hem met de camera geleverd krijgt. Echter hebben ze contact opgenomen met Panasonic om te kijken wat de mogelijkheden waren. Omdat het even duurde voordat ze antwoord hadden hebben ze me regelmatig geinformeerd over de stand van zaken.
Daarnaast altijd heel goed contact gehad waarbij werknemers de tijd en kundigheid toonden om het probleem te erkennen.
Uiteindelijk is na opsturen van de lader een nieuwe geleverd door Panasonic, en dat alleen door bemiddeling van Apollo. En daarnaast is deze kosteloos naar me toegestuurd daar het 200km heen en weer rijden is voor mij.
Ontzettend goede service geleverd zonder gezeur of het moeten pushen, een zeldzaamheid in deze tijd; m.a.w. hiervoor ben ik bereid 200km op en neer te rijden als ik iets in de toekomst voor mijn camera nodig heb!
m.a.w. goede service voor zowel Apollo alsook Panasonic.
zonder kosten is lader door Apollo naar mij toegestuurd na vervanging door Panasonic.
KlantenserviceZie algemene beoordeling; kundigheid, tijd voor je probleem, meedenken en goede bemiddeling als verkoper/tussenpartij klant-fabrikant.