Megekko

Ruim aanbod van producten, prima te kiezen via handige filters. De website ziet er prima uit en is gemakkelijk en vlot in gebruik. Een systeem samengesteld en de goedkoopste prijs gekregen via meerdere leveranciers. Omdat ik dat eigenlijk een gedoe vondt, gekeken bij MeGekko omdat daar de meeste producten vandaan kwamen. Een prima systeem geselecteerd met alternatieve producten om toch op dezelfde prijs uit te komen zonder in te leveren op kwaliteit en prestatie en directe levering. Betalen gaat eenvoudig bevestigingen kloppen zoals het hoort. Gekozen voor iDEAL. Ik wordt regelmatig gevraagd een advies te geven of een systeem te bouwen voor vrienden of collega's, met MeGekko heb ik een prima achterban om dit te kunnen realiseren. Ik ga hier zeker vaker bestellen.

Meerdere keren spullen besteld, altijd tijdig geleverd, goed verpakt, gewoon zoals je het zou verwachten. Losse zaken, zoals harde schijf en dvd brander die als OEM geleverd zijn, extra ingewikkeld met noppenfolie.

Geen telefonische bereikbaarheid, maar dat mis ik niet. De bereikbaarder via e-mail is goed. Er wordt snel en duidelijk een antwoord gestuurd. Ik kreeg een statusupdate dat de gekozen voeding niet beschikbaar was en een onbekende levertijd had. Gevraagd of deze bestelling nog aangepast mocht worden met een andere voeding die wel beschikbaar was. Dit kon en het kleine prijsverschil zijn we ook over uitgekomen, ik kan niet anders zeggen dan snelle topservice.

Scorekaart voor Megekko