Duidelijke website. Geen problemen totdat er een fout optrad bij de betaling en ik niet naar Ideal werd doorgestuurd. Contact met klantenservice opgenomen en direct een link gekregen om te betalen, dus ging alsnog redelijk. Maar zie "verzending"...
VerzendingCoolBlue belooft dat wat voor 23.59 besteld is de volgende dag wordt geleverd. Ik heb op dinsdag om 23.52 besteld en om 23.58 betaald (omdat de website een fout gaf en me niet naar Ideal stuurde). Volgende dag geen pakket. Reactie van klantenservice was "Sorry, maar we hebben de betaling om 00.14 ontvangen, dus je krijgt het pakket woensdag."
Vind ik raar, want volgens de bevestigingsmails van CoolBlue en Ideal heb ik toch echt voor 23.59 besteld en betaald. Lijkt me dat CoolBlue dan gewoon zijn belofte moet nakomen en zich niet moet verschuilen achter vertraging bij de betalingsverwerker.
Maar goed, ik wacht noodgedwongen nog een dag. Dan blijkt echter dat PostNL het pakket niet van CoolBlue zegt te hebben ontvangen. Ik vraag ca. 10.30 bij CoolBlue wat hier aan de hand is. Klantenservice bied excuses aan en gaat het uitzoeken. Ca. 13.00 weer contact opgenomen omdat ik nog niets gehoord heb. Kunnen niet zeggen wanneer ze me meer kunnen vertellen. Het kan maar zo dat dit pas maandag wordt. (Vrijdag is een feestdag.) En dan moet het pakket mogelijk dus nog steeds verstuurd worden. Dus "volgende dag in huis" heeft reeele kans om "een week later in huis" te worden.
Heb de bestelling geannuleerd, want dit duurt me veel te lang. Nu moet ik 3 werkdagen=6 echte dagen wachten tot ik mijn geld terug krijg.
Klantenservice is uitstekend bereikbaar, vriendelijk, en kan sommige zaken snel regelen. Maar uiteindelijk ben ik er niets mee opgeschoten, en heeft CoolBlue een week lang mijn geld in handen.
Beste Great Cthulhu,
Uiterst zuur dat uw zending zo lang al wordt vertraagd. Ook de onduidelijke communicatie hierin helpt niet mee. Zou u ons uw ordernummer via één van onze social kanalen kunnen toesturen en verwijzen naar de review? Dan kijken we graag mee.
Coolblue
Heb het per twitter gestuurd. Het gaat (zie geen reden om het nummer geheim te houden) om order 15404432.
Het ordernummer is uiteraard niet geheim, maar via onze social media kanalen wordt het euvel het snelst opgepakt. Is het probleem inmiddels naar wens opgelost?
Bijna. De order is geannuleerd. Ik wacht nu nog op mijn geld.