Azerty

De website van Azerty is keurig overzichtelijk ingericht, alles is zeer makkelijk te vinden en de website is heel gebruikers vriendelijk. ze hebben een groot assortiment voor alles wat ik wens qua computer onderdelen en accessoires.
bij Azerty heb ik voor 2 complete systemen aan onderdelen besteld en daarbij nog vele accessoires. ook omdat ze qua prijzen heel mooi zitten is dit de winkel waar ik graag al mijn spullen haal en dus ook gewoon 5 sterren geef :)

de producten die ik meerdere malen besteld hebt worden goed ingepakt, ook bij grote bestellingen doen ze alles heel simpel in een grote doos die keurig en slim is ingericht zonder dat er iets van schade kan ontstaan tijdens het vervoeren.

de klanten service krijgt van mij 5 sterren, heb een keer een foutieve voeding opgestuurd en kreeg zonder problemen binnen 3 dagen weer een nieuwe opgestuurd, bij mijn R9 280x die het binnen de garantie tijd begaf kreeg ik zelfs een upgrade r9 290 terug omdat ze geen r9 280x hadden staan. ook over de telefoon zijn ze heel snel en behulpzaam.

Scorekaart voor Azerty