Azerty

Oortjes gekocht als 5 december cadeau. Hierover kreeg ik een e-mail dat deze niet op de afgesproken tijd verzonden kunnen worden. Na wat gezeur aan de telefoon een alternatief product gekozen. ( Er werd nog moeilijk gedaan over ruim een euro extra in prijs. )
Alternatief kwam netjes op tijd binnen maar is niet vergelijkbaar met de originele oortjes. ( Niet compatibel door 4 ringen op de 3.5 mm jack en dus deden ze het niet met de telefoon. ) Deze netjes weer terug gestuurd en optie gekregen om te ruilen. ( Ondertussen zijn wel al een week na 5 december. )
Omdat het nu toch al veel te laat is, was ik van plan de oortjes die ik origineel kocht te bestellen. Deze waren ondertussen in prijs gestegen. Ik wist natuurlijk al dat dit weer een probleem zou worden. Na het bellen moest ik een nieuwe order maken. Dit order mailen naar de medewerker. Verder zal er geen probleem meer zijn met de kosten of de verzending.
Na een paar dagen krijg ik weer een mail dat het product weer niet op tijd verstuurd kan worden ( ondertussen zijn wel alweer 2 weken verder. ). Later krijg ik weer een mail. Dit keer omdat ik nog moet bijbetalen, terwijl ik dit al had geregeld aan de telefoon. Nu heb ik Azerty weer gebelt, en ben ik eindelijk geholpen. De oortjes waren de volgende werkdag binnen, ruim 2 weken later.

Volgens mij heb ik enorm veel ongeluk gehad met irritante administratieve fouten. Helaas heeft dit het wel verpest voor mij met Azerty.

Uiteindelijk is het nu opgelost en zou ik niet zo snel een negatieve review schrijven, maar omdat het product een cadeautje is ben ik vrij geïrriteerd.
Hopelijk word hier iets van geleerd. Dit soort verhalen geven je zaak natuurlijk geen goede naam.

Maar liefst 2 keer werd zich niet aan de afgesproken datum gehouden. Werd van een paar werkdagen tot ruim een week per keer.

Er werd moeilijk gedaan over ruim een euro extra betalen bij een alternatief product dat Azerty zelf uitgezocht heeft. Daarnaast is dit alternatief niet vergelijkbaar met het originele product. Ook is mij belooft dat de overige kosten kwijtgescholden zouden worden, waarna ik hier later weer gezeur over krijg.

Scorekaart voor Azerty