Max ICT B.V.

Hier de zoveelste ontevreden klant. Hadden een ipad besteld. En zoals velen mij al voorgingen, was hij opeens niet op voorraad. Betaling (gelukkig) via Paypal gedaan.
Krijg ik na de bestelling een mail van Maxict of ik even een kopie creditcard gegevens op wil sturen, omdat er vaak fraude wordt gepleegd. En als ik dit niet zou doen, dat mijn order niet in behandeling wordt genomen.
Dus ik opgebeld dat ik niet met CC heb betaald, maar met Paypal (waarvoor 11,- betaald). Of ik alsnog even mijn ID en bewijs dat het rekeningnummer van mij is door wilde sturen. Aangegeven dat ik het belachelijk vond dat dat moest aangezien je zoveel geld voor paypal betaald en vervolgens onwijze moeite moet gaan doen om je bestelling te regelen.
Contact opgenomen met Paypal, om te vragen wat hun daarvan vonden. Paypal vond het net zoals wij dikke onzin om dit te doen.
Dus een mail gestuurd naar Maxict dat wij dat niet gingen doen. Vervolgens hoor je natuurlijk niks van ze.
Nogmaals opgebeld hoe het met de bestelling zit. En zoals gezegd, niet op voorraad. Wat ik wel vreemd vond, aangezien het om een regulier ipad model ging. Maar door de andere reviews wist ik al van tevoren dat ze met deze smoes zouden aankomen. Dus geannuleerd. Maxict verdiend het geld gewoon niet. Koop hem liever ergens anders voor 50,- meer.

Mensen hebben alleen loze antwoorden en zijn echt niet in staat om je goed te helpen.

Scorekaart voor Max ICT B.V.

Qshops