ALTERNATE.nl

KOOP HIER NIET.

Verschrikkelijke winkel die het alleen moet hebben van hun website.

Situatie 1: Hardeschijf was kapot, gebeld en medewerker zei dat als ik langs kwam rijden ze de hdd direct omwisselen. Daarheen gereden, werd mij verteld dat ze nooit direct omwisselen maar moest altijd opgestuurd worden. Lekker dan, voor niets op en neer gereden.

Situatie 2: Broertje had een laptop besteld van €950, voor hem was het zijn duurste aankoop ooit. Binnen een week 3x Blue screen. Alternate doet niet aan DOA en zijn laptop was hij, terwijl hij de laptop nog geen week i'n bezit had, 2 maanden kwijt voor reparatie. Daarnaast klantenservice medewerkers zonder empathie.

Situatie 3: Een vriendin computer door Alternate laten bouwen. Nu 3x binnen 2 maanden ter reparatie geweest en loopt nog steeds niet goed.

Situatie 4: Laatst voor een vriend wat onderdelen in zijn computer vervangen die door Alternate gebouwd is. Kom ik erachter dat Alternate zoveel koelpasta over zijn CPU heeft gedaan dan het over zijn CPU heen was gelopen! Zat zelfs deels op het moederbord. Een wonder dat de computer nog zoveel jaar heeft gewerkt.

Computers bouwen moet deze winkel direct mee stoppen, duidelijk heeft Alternate niemand met ervaring in dienst.

Nog nooit zo'n slechte klantenservice meegemaakt.

Dit bedrijf moet het alleen hebben van de overzichtelijke website, veerder zie ik geen reden hier ooit producten te kopen.

Deze reviews had ik gescheiden per bestelling kunnen invoeren. Het leek mij eerlijker en overzichtelijker dit nu in 1 review te noteren.

Verzending is snel.

Zie algemene omschrijving.
Klantenservice maakt beloften die zij niet nakomen. Medewerkers zijn bod en onvriendelijk.

Scorekaart voor ALTERNATE.nl