Belsimpel

Toestel Samsung S5 gekocht. Blijkt niet voor Benelux markt en dat werd nergens gemeld. Ook niet dat Samsung hierop een andere fabrieksgarantie geeft (1 jaar ipv 2) dan voor Benelux toestellen.
Onvoldoende informatie m.b.t. het artikel verschaft, ten dele misleidend.

Het toestel werd snel geleverd na betaling.

Service blijkt bar slecht georganiseerd (de GPS werkt nagenoeg niet). Inmiddels 3 maal ter reparatie aangeboden en ruim 6 weken zonder toestel binnen een jaar. Toets 3 voor informatie over uw reparatie: Veel wachten en dan medewerkers aan de telefoon die vervolgens geen toezeggingen mogen doen of afspraken mogen maken en niet door mogen verbinden met 'bevoegde medewerkers'. Slecht en laat reageren op e-mail (1-3 dagen zegt men, de praktijk blijk minstens 5). U wordt binnen 3 dagen teruggebeld, en vervolgens weer 5 dagen niets horen.
Samsung Service Amersfoort kon toestel niet repareren omdat men niet over de 'software' beschikte.
2e reparatie via Belsimpel: 2 weken weg, niet gerepareerd retour. Simpelweg niet getest.
3e reparatie via Belsimpel: Zij kregen toestel terug omdat bedrijf niet gecertificeerd bleek voor reparatie (2 weken later). Waarom niet oopgestuurd naar Samsung? Die repareren dit toestel binen 3 weken. Geen antwoord.
Nu voorstel voor standaard S5 als vervangend toestel ontvangen + € 15 euro accessoires naar keuze. En dat terwijl ik €40 meer had betaald voor de dual sim. Waarom moet mij dit zoveel tijd kosten? Waarom ging Belsimpel eerder niet in op mijn voorstel het toestel in te ruilen tegen een gewone S5? Waarom wist men mij niet eerder te melden dat de dual sim veel problemen heeft met GPS?

Scorekaart voor Belsimpel

Qshops