Prachtige nieuwe optie aangeboden > nooit meer over je MB's heen! De telefoon werd de volgende dag al geleverd. Helaas heeft de verkoper vergeten de optie meteen te activeren. Dat merkte ik pas toen de telefoon werd afgesloten omdat ik voor 250 euro filmpjes had bekeken!
Klantenservice> Sorry niets aan te doen.
Telefoon werd keurig geleverd maar abonnement was slecht geregeld. Abonnement zou pas na 2 maanden ingaan maar optie onbeperkt MB had meteen geactiveerd kunnen worden en was vergeten door verkoper.
KlantenserviceTele2 stuurde de rekening van 250 euro voor een filmpje. Klantenservice van Tele2 legde uit dat Studentmobiel de optie had moeten activeren. Toen klantenservice Studentmobiel gebeld. Die kon er niets aan doen. Was nota van Tele2. Van het kastje naar de muur en geen oplossing. Ga dus nooit naar Studentmobiel want je hebt geen poort om op te staan.
Beste Jolanda01,
Hartelijk dank voor uw beoordeling.
Wij vinden het zeer vervelend te vernemen dat u door het gebruik van te veel MB's een hoge telefoonrekening heeft ontvangen. Wij willen u vriendelijk verzoeken uw ordernummer per e-mail kenbaar te maken aan ons zodat wij dit voor u kunnen bekijken en u per e-mail van verdere informatie kunnen voorzien. U kunt uw ordernummer via aftersales@studentmobiel.nl aan ons doorgeven.
Wij hopen u hiermee voldoende geinformeerd te hebben.
Aftersales Studentmobiel.nl