Azerty

Sinds een jaar koop ik producten van Azerty, op zich was ik wel tevreden met deze webwinkel alhoewel sommige producten soms iets mankeerde, dit waren vaak kleine dingetjes die zelf opgelost heb en anders werden ze rma gestuurd. Zo ook mijn laatste aankoop bij deze webwinkel. Had een gaming videokaart gekocht maar deze was niet helemaal in orde, rma gestuurd maar de manier waarop deze teruggekomen is zint me totaal niet. Mijn vermoeden is dat Azerty een gebruikte videokaart terug heeft gestuurd, echter kan ik dit niet met zekerheid zeggen. Ik kan me namelijk niet voorstellen dat Azerty een gloednieuwe doos daar openscheurt en vervolgens de videokaart uit die doos in mijn doos stopt en teruggestuurd naar mij.

Ik ben er aan het over nadenken om deze kaart terug te sturen via herroepingsrecht.

De meest recente levering is gekomen zonder luchtzakjes, de doos van het product zat totaal los, volgens mijn hebben ze een beetje haast gehad met inpakken.

Ik heb een keer contact gehad met de Azerty chat functie op hun website, deze was wel in orde, voor de rest heb ik hier geen mening over.

Scorekaart voor Azerty