Azerty

De betaling was vrij standaard. Gewoon wat je zou verwachten van een goede webshop. Alles verliep prima.

De verzending was prima en het product kwam snel binnen. Helaas hadden ze een keyboard met verkeerde kleur mechanische switches gestuurd (rood in plaats van bruin). Nu snap ik dat het menselijk is om fouten te maken, maar toch had ik dit niet van Azerty verwacht, vooral niet omdat Azerty zo een goede reputatie heeft.

De content van de service is wat mij betreft prima, al vind ik dat het wel te lang duurt voordat er een mail wordt teruggestuurd. Ook vind ik dat het hele systeem te ingewikkeld is. Je moet eerst via de website een servicenummer aanvragen en door een hele procedure heengaan. Ik snap dat het dan makkelijker is te ordenen, maar ik had liever gehad dat het gewoon makkelijk via mail of telefonisch (met lagere kosten!) geregeld kon worden.

Nu ben ik nog op m'n bestelde product aan het wachten, dus de beoordeling kan eventueel nog veranderen.

Scorekaart voor Azerty