Een bestelling plaatsen verliep erg vlot. Het winkelmandje werkt prima voor de aanschaf van alle producten. De producten zijn goed gelijst, alhoewel niet altijd duidelijk. Bijvoorbeeld de filter op prijs zou nog efficiënter kunnen. De afhandeling zelf gebeurde erg snel, binnen de drie dagen had ik het pakketje aan mijn voordeur.
VerzendingLevering gebeurt zeer keurig, tijdig, en je wordt op voorhand gemeld wanneer de producten worden geleverd aan huis. De levertijden worden zeer stipt nageleefd, geen aanmerkingen daarover. Helaas werd mij wel het verkeerde product geleverd (Ducky Legend grijze versie met blauwe leds, terwijl ik de zwarte versie met witte leds heb besteld).
KlantenserviceWanneer je met een probleem zit wordt je degelijk begeleid via mail door de klantenservice van Alternate. Binnen de 24h krijg je antwoord op de gestuurde mail. Alternate is heel soepel geweest in de rma, en ik heb zelfs een tegenprestatie aangeboden gekregen wegens het misverstand, echt zeer tevreden over deze service. Ik wou tijdens de rma nog een product aan mijn bestelling toevoegen, wat geen probleem was, maar blijkbaar ontstond hier een misverstand over (betreffende levertijden). Geen issue voor mij, maar toch het vermelden waard.
Ook zijn de leden altijd zeer beleefd en vriendelijk naar de koper toe, vooral een goede ervaring met deze webshop dus!