Vanwege mijn goede ervaring met eerdere bestellingen nu de stap gewaagd om een Galaxy S6 Edge te bestellen met Tele2 abonnement.
Helaas verliep het niet zoals verwacht. Status informatie bleef uit, ik moest zelf steeds achter de status aan bellen. Via Whatsapp reageren ze zeer traag en vragen telkens om dezelfde informatie (werken jullie nog met kladblokjes?). Contactformulier op de website ingevuld, daar kwam nooit reactie op.
Na een halve week werd er een afleverafspraak gepland waarvan die avond nog een bevestigingsmail zou komen, nou niet dus. Toch maar de volgende dag gewacht, want je weet maar nooit. Maar zoals toch al een beetje verwacht kwam er geen koerier. Dus nog maar een keer gebeld en nogmaals een afspraak gepland. Deze keer volgde er wel een bevestiging.
Eindelijk kwam dan de koerier met de GSM! Maar helaas ging hij er ook snel weer vandoor, met de GSM. De naam op het contract was niet juist gespeld, en dat terwijl via e-mail de juiste naam doorgegeven was. Zeer slordig.
De bestelling heb ik diezelfde vrijdag direct geannuleerd. Dezelfde bestelling heb ik vrijdagavond wederom bij een andere webshop geplaatst, zaterdag volledig afgerond en maandag geleverd gekregen. Coolblue, het is dus zeker mogelijk!
Voor telefoonabonnementen kan ik Coolblue helaas niet adviseren. Als dozenschuivers daarentegen wel, daar heb ik geen slechte ervaringen mee.
De koerier deed netjes zijn werk, niets op aan te merken.
KlantenserviceInformatie is slecht in te winnen. Je krijgt echt het gevoel dat de afdelingen totaal niet met elkaar communiceren. Via e-mail krijg je geen reactie. Ook niet via hun eigen contactformulier.
De bestelling heb ik vrijdag direct geannuleerd. Vandaag, maandag, staat de status nog steeds op "Je bestelling is verzonden". Dus mijn geld zie ik ook nog niet terug.
Alles voor een glimlach is de slogan.. Ja, uiteindelijk wel, toen ik er over nadacht hoe triest het allemaal wel niet verlopen was.
Edit: Zondag e-mail contact gehad over het annuleren/retourneren van de order. Ondertussen zijn we weer 5 dagen verder, is de orderstatus nog steeds ongewijzigd en is mijn geld nog steeds niet retour.
Ik ben klaar met Coolblue en heb via PayPal een geschil geopend. Mochten ze ook daar niet op in gaan, dan ga ik aangifte doen van oplichting. Wat een teleurstellende afhandeling voor zo'n grote internet winkel.
Beste,
Bedankt voor uw review en wat vervelend om te lezen hoe het in zijn geheel is verlopen, wat uiteraard niet de bedoeling is. Wel zijn we blij dat u het toestel ondertussen wel in huis hebt en kunt genieten van de S6 Edge.
Betreft de afhandeling, uw annulering en de terugstorting kijken we graag nog even met u mee. Zou u hiervoor uw ordernummer door willen sturen via Facebook, Twitter of Whatsapp? Dan gaan we direct aan de slag om het aankoopbedrag te crediteren.
Onze excuses voor al het ongemak en alvast bedankt voor uw reactie.