Coolblue.nl

Afgelopen zaterdag en zondag via Marktplaats gereageerd op een 2de-kansje. Tenslotte was er sprake van een aantrekkelijk prijsverschil. Eerste keer gewoon via Marktplaats, de tweede keer vergezeld van mijn emailadres. Wellicht was het feit dat ik mijn adresgegevens niet meestuurde voldoende om geen enkele reactie te krijgen.Het kan ook zijn dat de advertenties waarop ik reageerde niet bestonden, want kort na mijn email stonden ze niet meer op Marktplaats en lijken het wat mij betreft lokkertjes! In ieder geval ga ik ondanks het feit dat hetzelfde nieuwe product daar nu weer verkrijgbaar is, liever zaken doen met een bedrijf wat wel communiceert.
Gezien onderstaande reactie heb ik een ster verwijderd. De 2 producten waarop ik reageerde stonden meer dan 2 weken op Marktplaats en werden binnen 5 minuten na mijn koopaanvraag verwijderd, zonder communicatie met mij. Ik heb deze week nogmaals geprobeerd een product aan te schaffen via de Marktplaats methode en nooit iets vernomen. Dan vind ik het vreemd dat ik daarna via sociale media moet proberen om te vragen of ik misschien een product mag kopen. Hoe gek moet het worden?

Die bestaat niet bij C.B. zij leggen uit hoe zij werken en als het je niet bevalt, dan communiceer je via de sociale media is hun devies.

Beste Sin,

Bedankt voor je review en wat spijtig om te lezen hoe het is gelopen. Onze tweedekans producten zijn geen lokkertjes, maar wel razend populair. Waar het in het weekend erg druk is met berichten voor deze producten is het in zulke gevallen vaak aan te raden om direct contact met ons op te nemen via Facebook, Twitter, Whatsapp of telefonisch.
Uiteraard willen we graag onze excuses aanbieden voor het ongemak en zullen in de toekomst de communicatielijnen een stuk strakker houden.

Scorekaart voor Coolblue.nl