Azerty

Klasse service. De laatste 20 jaren heb ik telkens computer hardware gekocht via verscheidene webshops om de betere te vinden waar men zich veilig voelt iets te kopen op afstand. Azerty is DE beste computer webshop waar ik ooit iets gekocht hebt, zal vanaf heden dan ook alleen maar via Azerty mijn aankopen doen.

3 leveringen op 1 maand tijd, telkens precies op tijd, de Post doet uitstekend hun job. In België heet de Post een zeer goede reputatie, daardoor voel ik mij ook veiliger als ik bij jullie (azerty) koop.

Toen ik even panikeerde heb ik een e-mail verzonden en kreeg ik een ontzettend rap antwoord terug, nooit verwacht hoe rap ze op alles inspelen. Mijn computer hebben ze als extra service in elkaar gestoken en live getoond op youtube streaming functie. Toen ik een vraag stelde in de chat kreeg ik dan ook direct een antwoord terug van degene die mijn computer in elkaar stak live, top klasse service!

Scorekaart voor Azerty