Azerty

Ik koop vaker bij Azerty, en ben altijd gewend aan een responsive en goede service. Ik moet wel zeggen dat ik de website een beetje onduidelijk vind, want ik had dus een foutje gemaakt bij het opzetten van mijn bestelling. Door deze fout werd mijn bestelling afgeleverd bij het Azerty pand, maar dat wou ik natuurlijk niet. Dus ik had ze een aantal dagen na de plaatsing van mijn orde gebeld en gevraagt of ze het als nog wouden verzenden. de man klonk vriendelijk en binnen no-time was het geregeld, omdat ik verder niet veel moest delen aan de telefoon. In zijn geheel erg efficient dus.

Het pakketje kwam na de herstelling de volgende dag aan, dus ook na mijn fout is hij snel afgeleverd.

De service was goed, ik werd snel en goed geholpen aan de telefoon. Ik had wel moeite om hun helpdesk chat te vinden. Die had ik met moeite ook niet gevonden, hierdoor moest ik uiteindelijk bellen, maar dat verliep verder prima.

Scorekaart voor Azerty