Producten zijn snel besteld en de betaling is snel gedaan. De website werkt niet heel lekker met volgende/vorige, maar als je dat door hebt gaat het prima.
Niet lang daarna komt de factuur binnen via email.
Voor de producten die ik besteld heb lijkt de voorraad te kloppen. (noot 2015-12-14: zie edit klantenservice.) Na de bestelling schiet gelijk een van producten op niet-op-voorraad.
Snelheid van levering: 5 sterren van 5. Voorbeeldfunctie voor andere webshops.
Compleetheid van levering: 0 sterren van 5
10 producten besteld. 9 gekregen.
Op de pakbon stonden 9 producten en de markering "pagina 1". Pagina 2 ontbreekt. Ik vermoed dat daar het 10e product op stond en iemand die is vergeten te order picken.
Ik moet gelijk aan McDonald's denken. Als je voor meer dan 1 persoon aan producten besteld dan is er altijd wel iets wat mist.
Niet te veel tegelijk bestellen lijkt het advies.
Na 4 dagen wachten en 3 e-mailtjes verder nog steeds geen reactie. Ik wil heel graag mijn 10e product, of het geld daarvan terug.
Jammer, want als de klantenservice alleen maar een email had teruggestuurd dat ze mijn vraag hebben ontvangen en in behandeling hadden genomen, was de klantenservice score veel hoger.
Ik krijg niet het idee dat dit gaat goed komen.
Edit 2015-12-14:
Max ICT heeft gereageerd op mijn laatste email. Het bedrag word teruggestort van het missende product.
Hun leverancier heeft het product niet verzonden omdat die niet op voorraad was. Zonder melding van backorder is dat gedaan. Volgende keer zou ik een backorder melding op prijs stellen. Daarmee klopt de voorraad indicatie op de webshop achteraf gezien niet.
De klantenservice score heb ik door de behandeling van mijn email verhoogd van "Waardeloos", naar "Voldoende".