Overzichtelijke site en goed geprijsd. Ook veel type verschillende producten leverbaar. Tijdens bestelling drukte ik mijn Ideal venster per ongeluk weg, maar kon via mijn account pagina direct weer terug naar de Ideal site en mijn producten waren al gereserveerd.
VerzendingEnige nadeel is dat je een aardig bedrag voor verzending betaald terwijl bij andere winkels dit gratis is. Enkel bij actieproducten betaal je geen verzendkosten. Dit is de enige verbetering mogelijk van de verzending. Helemaal netjes ingepakt en goed aangeleverd.
KlantenserviceNadat ik de bestelling geplaatst had, bleek dat één van de producten waarvan ik er twee besteld niet voldoende aanwezig te zijn. Via de chat op de site contact opgenomen en heb zodoende mijn order kunnen splitsen waarbij het laatste product nageleverd wordt. Communicatie was helder, want direct werd erbij gemeld dat ik extra verzendkosten diende te betalen en hierover is men helder geweest en dit bedrag is inmiddels al betaald. Daarnaast kreeg ik bij mijn bestelling ook een voucher en die was direct binnen nadat de bestelling afgerond was. Top gedaan jongens.