Max ICT B.V.

Het maken van een bestelling is gemakkelijk. Een druk op de knop en je komt in het betaal menu. Maar daarna is het DRAMA! MaxICT werkt met louche bedrijven die hun levertijden niet kunnen waarmaken, aldus MaxICT.
Vertrouw AUB nooit op de getoonde levertijden. De levertijden worden niet waargemaakt. Communicatie met telefonische 'klantenservice' verloopt moeizaam!
Oke, ik geef toe dat de een wat vriendelijke is dan een ander, maar gemiddeld genomen is het RUK!

Welke verzending??????

Omdat de toeleverancier van MaxICT niet kan leveren probeer ik de bestelling te annuleren..... Ja, je leest het goed!!!!! PROBEREN!!!!!!! MaxICT moet eerst goedkeuring krijgen van hun toeleverancier en daarna kan er pas geannuleerd worden..... en bij louche toeleveranciers wordt het dus KASTJE-MUURTJE-KASTJE-MUURTJE etc spelletje gespeeld.

Neee!!!! Voor mij nooit meer MaxICT!

Laat je aub niet verleiden door de 'korte levertijd' en 'lage prijs'!

Of te wel: Goedkoop KAN duurkoop zijn.

Wat ik al zei.... De ene medewerker heeft begrip voor de zaak en is vriendelijk en de verschuilt zich strikt aan hun 'regels'..... tsja..... wat moet ik moet ik nog meer zeggen!

Een gewaarschuwd mens telt voor '2'!

Scorekaart voor Max ICT B.V.

Qshops