Telefoon 2 november besteld. Zou toen 13 november geleverd worden. Via telefoon afspraak gemaakt en email bevestiging gekregen.
Vervolgens mail gekregen dat het 30 november zou worden wegens leverings problemen. Geen probleem kan gebeuren. Vervolgens gebeld voor afspraak en hiervoor 2 december afgesproken,.Weer bevestigingsmail gekregen.
Duurde wat langer als verwacht maar kon gebeuren. Vervolgens 1 december om 17:50 gebeld dat ze nog een klantennummer misten. Klantennummer doorgegeven om vervolgens door te krijgen dat ze telefoon niet meer konden leveren omdat ze te laat waren met gegevens doorgeven aan KPN!
Mijn advies is dan ook geen abonnement via Coolblue. Asociaal laat met het verkrijgen van de benodigde informatie waardoor ze hun afspraken niet waarmaken.
13 november verwacht. 2 december leveren ze nog steeds niet door onzorgvuldigheid.
KlantenserviceTe laat maar wel netjes te woord gestaan. Kan toch niet meer als 2 sterren geven omdat te laat plannen van gegevens doorgeven ook bij klantenservice hoort.
Beste NoodleMage,
Wat vervelend dat de levering zo op zich liet wachten, dit is niet waar we voor staan bij Coolblue. We begrijpen dat het wachten hierop niet prettig is en dat dit u veel tijd heeft gekost. Onze excuses voor het ongemak. Mocht dit nog niet zijn opgelost, vernemen we graag uw ordernummer. We gaan het dan voor u uitzoeken.
Groeten,
Coolblue