Bax-shop.nl | Bax Music

Ik heb eerder ervaringen met bax-shop gehad die louter positief waren. Echter bij mijn laatste bestelling is zo ongeveer alles fout gegaan. Ik heb 3 speakers besteld waarvan er 1 bij levering defect was. Op aanraden van de RMA afdeling (omdat er tijdsdruk bij gemoeid was) de speaker teruggestuurd en daarvoor het geld teruggevraagd en een nieuwe besteld. Vervolgens werd een speaker van het verkeerde type geleverd waar ik een dag van tevoren achter kwam. Een helpdeskmedewerker heeft mij toen geholpen door een koerier met nóg een nieuwe speaker toe te sturen. De verkeerde speaker is toen opgehaald. Dit alles is ongeveer 4 weken geleden gebeurd, nu is het geval dat ik het geld voor de éérste speaker die ik heb teruggestuurd nog steeds moet terugkrijgen. Ik heb in deze periode uren besteed om steeds speakers terug te sturen en eindeloos te bellen en mailen met verschillende mensen van de klantenservice. Over het algemeen een ZEER droevige ervaring, welke nog steeds voortsleept omdat ik nu weer achter mijn geld moet gaan aanbellen. Erg jammer.

Verzending is tot twee maal toe verkeerd gegaan. Ik kreeg eerst een defect product aangeleverd (vanwege slecht verpakt), deze toen op advies van de klantenservice teruggestuurd en een nieuwe besteld. Voor deze bestelling kreeg ik vervolgens een verkeerd product geleverd. Uiteindelijk nogmaals gebeld en toen kreeg ik eindelijk het goede product per koerier.

Het hangt er bij bax-shop heel erg vanaf wie je aan de lijn krijgt. De ene persoon heeft totaal geen verstand van zaken en is niet bereid om je te helpen, terwijl anderen juist heel erg je best doen om te helpen. Het is daarnaast enorm moeilijk iemand te spreken te krijgen. Je wordt vrijwel altijd doorverbonden met de 'receptie' die niets voor je kunnen doen behalve een terugbelverzoek aanmaken. Je wordt echter nooit teruggebeld.

Beste Sunnie,

Bedankt voor uw review. Jammer om te horen dat u deze ervaring met onze klantenservice heeft gehad. Dat is zeker niet de service die wij willen bieden. Ik begrijp dat u nog een bedrag terugkrijgt van ons. Kunt u mij mailen op webcare@bax-shop.com onder vermelding van uw klantnummer of ordernummer. Dan pak ik uw account erbij en kan ik u verder helpen.

Amanda
Bax-shop