Voor 22:00 uur besteld betekent NIET volgende dag geleverd. Waardeloze klantenservice. Klant wordt niet serieus genomen.
VerzendingOp maandag 30 november wilde ik graag een Asus 279Q gaming monitor kopen bij Alternate. Dus ik belde hen op en vroeg expliciet: 1. of ze het op voorraad hadden en 2. als ik het zou bestellen (op dat moment 17:25) of het dan ook de volgende dag geleverd zou worden. Alternate verzekerde mij dat de zending geleverd zou worden. Vervolgens heb ik de bestelling afgerond en betaald via Ideal. Om 17:28 kreeg ik ook het mailtje dat mijn bestelling werd verwerkt en dat als de bestelling zou zijn verzonden ik de verzendbevestiging met track en trace zou ontvangen. Helaas kreeg ik geen bevestiging binnen.
De volgende dag heb ik gelijk Alternate gebeld. Ik kreeg een zakelijk antwoord over het feit dat het niet uitgeleverd was en dat ik de bestelling de volgende dag zou krijgen. Ik kreeg zelfs geen excuses te horen, daar moest ik expliciet naar vragen. Ik voelde ook een ondertoon van dat ik als klant me mond moest houden want ik kreeg het toch de volgende dag binnen. Hierop heb ik geantwoord dat als een klant expliciet vraagt dat als hij voor 22:00 uur besteld het dan morgen wordt geleverd, minimaal toch naar de klant wordt geluisterd waarom dat dat niet is gebeurd. Waarom biedt je dan de service aan voor 22:00 uur besteld morgen geleverd.
We praten hier om een PC monitor van 850 Euro en niet een of ander boek bij Bol.com (die bijna 100% altijd tijdig wordt geleverd). De laatste tijd valt me op (uit mijn eigen koopervaringen) dat steeds meer online winkels de laars lappen met hun eigen geadverteerde service of niet aangepaste voorraadbeheer waar wij als goedgelovige consumenten die voorhands betalen continue de dupe van worden. Vandaar mijn eerste winkel review. Ik begin het zat te worden. Dit was mijn laatste bestelling bij Alternate.
Beste Andromedakimchi,
Kun je ons wat detaisl van je order sturen in een privébericht?
We nemen dan graag contact met je op